Tisztánlátok

Láss tisztán a lézeres szemműtétekről!

Videós beszámolók a lézeres szemműtétről

videos.png

A Budai Szemészeti Központban, ahol a szemem műtötték, minden páciensnek felajánlják a lehetőséget, hogy írásban, vagy egy videóban mondja el véleményét a lézeres kezelésről. Velem is készült két videó, ezeket szeretném veletek is megosztani:

  1. Ezt a videót közvetlen a műtét előtt és kicsit több mint egy héttel a műtét után vették fel. Itt még egész frissek voltak az élmények: https://youtu.be/GpgJo1uff_c
  1. Ez már kicsit később készült, egy évvel a műtét után. Egy év távlatából is örülök azonban hogy belevágtam a lézeres látásjavításba. Ebben a videóban arról is mesélek milyen volt az egy éves kontroll vizsgálat: https://www.youtube.com/watch?v=UKhfpsONs-U

Itt még több páciens vélemény videót, itt pedig írásos beszámolókat találtok. Amellett, hogy több klinikát is elmentem megnézni, nekem ezek segítettek sokat, amikor a lézeres szemműtétről gyűjtöttem információkat. A klinikákról szerzett tapasztalataimat ezekben a bejegyzésekben olvashatjátok:

https://tisztanlatok.blog.hu/2018/04/10/alkalmassagi_vizsgalat_sasszem_klinika

https://tisztanlatok.blog.hu/2018/04/09/saint_james_alkalmassagi_vizsgalat

https://tisztanlatok.blog.hu/2018/04/10/alkalmassagi_vizsgalat_budai_szemeszeti_kozpont

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr5814825102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tisztánlátok

Tiszta vizet öntök a pohárba a lézeres szemműtétek kapcsán. Olvasd el, hogy én mi alapján, hogy döntöttem a lézeres klinikák és kezelések között.

Szerzők

Állandó oldalak

Friss topikok

süti beállítások módosítása