Tisztánlátok

Láss tisztán a lézeres szemműtétekről!

2 hónapos kontroll

Nagyon ideges voltam a 2 hónapos kontrollom előtt, mert a vizsgaidőszakom kellős közepén kellett visszamennem a Budai Szemészeti Klinikára.  Azért izgultam, mert úgy éreztem, hogy nem teljesít 100%-osan a szemem, estére nagyon elfáradt és időnként az egyik szememmel egy kicsit homályosabban láttam. 

Emiatt azonban meg sem vártam hogy a 2 hónap leteljen, telefonon megkerestem a Doktor Úrat, hogy ez mennyire normális. Mivel volt olyan nap, hogy 12-15 órát is számítógép előtt töltöttem, nem lepődött meg a panaszaimon és az időnkénti pihentetés mellett, műkönnyet javasolt. 

Ez a tanács, mondhatni megmentette a vizsgaidőszakomat. Kitalálhattam volna magamtól is, de a nagy parázásban elfelejtettem józanul gondolkozni. Mindenesetre köszönöm. 

A kontrollon minden simán ment. Nagyon megdicsérték szemem és a 160%-ot mértek mindkettőnél. Nagyon megnyugodtam. A Doktornő azt mondta, hogy szerinte már nem lesz semmi probléma, és ha így lesz legközelebb már csak a műtettől számítva az egy éves kontrollon kell megjelennem. 

 

img_2675_3.JPG

Megígérem, hogy arról is be fogok számolni, de addig sem szeretnék teljesen eltűnni!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztanlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr2914056612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tisztánlátok

Tiszta vizet öntök a pohárba a lézeres szemműtétek kapcsán. Olvasd el, hogy én mi alapján, hogy döntöttem a lézeres klinikák és kezelések között.

Szerzők

Állandó oldalak

Friss topikok

süti beállítások módosítása